Brasilien Tröja , Peru Landslagströja

 

billiga fotbollströjor barn

intresse hos flera europeiska toppklubbar


Han har fortsatt den fina formen den

han har fortsatt den fina fotbollströjor pricerunner seriös uppgradering

Den serbiske stjärnan gjorde 21 mål i Serie A förra säsongen, nästan 45 procent av lagets ligaanfall i den kampanjen.

Han har fortsatt den fina formen den här terminen och gjort 10 mål på 13 matcher i alla tävlingar, för att hjälpa La Viola till sjunde plats och in i den andra omgången av Coppa Italia.

Det är dock inte bara för sin klubb där Vlahovic har varit på målspåret, där hans land också drar nytta av hans heta form.

Han har hittat nätmaskorna sju gånger på 13 matcher för Serbien, inklusive ett mål i torsdagens hamrande av Qatar.

Brasilien Tröja Hans prestationer har väckt intresse hos flera europeiska toppklubbar, där Vlahovics namn förekommer på mållistan för bland annat Juve, Arsenal, Spurs och City.

Peru Landslagströja Och att göra en övergång ännu mer sannolikt är det faktum att han går in i det sista året av sitt kontrakt i slutet av den här säsongen.

Hittills har 21-åringen vägrat att hålla samtal om ett nytt avtal, vilket innebär att Fiorentina måste sälja honom antingen i januari eller nästa sommar för att tjäna pengar.

Serie A-giganterna Juve ansågs vara föregångare för att värva Vlahovic, men har ännu inte kunnat samla in tillräckligt med pengar för att göra ett drag.

Det har öppnat dörren för deras rivaler för Vlahovics signatur, med norra Londons rivaler Arsenal och Spurs som de två främsta.

Det uppges att de var beredda att bryta banken för att få in honom i somras, men inte lyckats få till stånd en affär.

Med Conte nu installerad som manager och Fabio Paratici har utsetts till vd för fotboll, Spurs har en direkt linje till Fiorentina.

Serie A-laget sägs vara desperata efter att undvika att låta Vlahovic ansluta sig till ärkerivalen Juve, som redan har tappat Federico Chiesa till Turin-laget.

Harry Kane är för närvarande den enda erkända anfallaren i Contes trupp, men han har varit dåligt ur form och gjort ett nytt alternativ till en prioritet.

Om flytten verkligen är genomförd är det ett enormt uppsving för Conte, vars nya trupp är i behov av en seriös uppgradering.

Maglietta Juventus

PSV Eindhoven Dames Shirt Outlet