billige fodboldtrøjer


Paul Pogbas fremtid er stadig


Arsenal Trøje, Chelsea Trøjenu har hans bror mathias talt billige fodboldtrøjer til børn fat i noget sølvtøj

Paul Pogbas fremtid er stadig uklar, efter at han kom ind i de sidste 18 måneder af sin kontrakt, på trods af at han er blevet et førsteholds regelmæssigt i de seneste måneder med en ny rolle. Nu har hans bror Mathias talt om den franske landsholds fremtid midt i fortsatte forbindelser med som Real Madrid.
Paul Pogbas bror Mathias har givet ny tvivl om, hvorvidt franskmanden underskriver en ny kontrakt i Manchester United.
arsenal trøje Pogba er nu i de sidste 18 måneder af sin aftale efter at have været forbundet med flere træk væk fra klubben.
Franskmanden ser ikke ud til at være tættere på at aftale en ny kontrakt på Old Trafford, selvom han har genindført sig selv som en fast starter i de seneste måneder.
chelsea trøje Ole Gunnar Solskjær har altid været hurtig til at undertrykke rygter om, at Pogba er utilfreds, på trods af at hans agent Mino Raiola hævdede, at hans klients United -karriere er 'slut' i december.
billige fotballdrakter Nu har hans bror Mathias, der spiller, der spiller for Racing Murcia i de spanske lavere ligaer, tændt ilden ved at indrømme, at han ikke har hørt noget om, at Pogba underskrev en ny aftale med de røde djævle.
VM -vinderen indrømmer dog, at han altid drømmer om at vinde trofæer, og indrømmer tilsyneladende, at han ikke ville udelukke et træk, hvis United ikke snart fik fat i noget sølvtøj.

billige fotballdrakter