fotbollströjor

avsikt att uppfylla det avtalet

 


Sky Sports att spelaren inte kommer attFotbollströjor Sverige, Manchester United Tröja Barnmessis kontrakt ska för köpa fotbollströjor med eget tryck i ett svep mot abidal

 

Ändå verkar dessa påståenden ha skjutits ner, med källor nära Messi som säger till Sky Sports att spelaren inte kommer att lämna klubben.

Messis kontrakt ska för närvarande löpa ut i slutet av nästa säsong, men 32-åringen har för avsikt att uppfylla det avtalet.

Stadschef Pep Guardiola vann tre på varandra följande La Liga-titlar med Messi i Barcelona, ​​liksom två Champions League-titlar.

fotbollströjor sverige

Barcelona kommer att vara desperat att stryka ut denna konflikt med sportchef Abidal så snart som möjligt för att hjälpa laget att förbättra resultaten.

Tidigare denna vecka i en intervju med Sport kritiserade den tidigare franska försvararen spelarna för deras engagemang under Ernesto Valverde, som befriades från sina uppgifter.

Kommentarerna uppfattades ha stört omklädningsrummet, framför allt Messi, som som kapten tog på sig ansvaret att hålla fast vid sina lagkamrater.

manchester united tröja barn

Man tror att Messi tros vara upprörd över styrelsen för deras misslyckande med att säkra återkomst av Neymar förra sommaren.

När han närmar sig slutet av sin karriär är Messi desperat att vinna åtminstone ytterligare en Champions League. Det ser nu osannolikt ut, med Barcelona för närvarande mitt i en ombyggnad.

De kraschade ut ur Copa del Rey i mitten av veckan till Athletic Club och förlorade 1-0 i Baskien.

Som det ser ut sitter Barca för närvarande tvåa i La Liga, tre poäng efter Real Madrid.

Jordi Alba har också hoppat till försvaret av Messi och hävdar att Barcelona måste hålla ihop men på och utanför planen, i ett svep mot Abidal.