Invictus Foundation er en af fodboldtrøjer til børn
Prins Harrys første Netflix-venture er en dokumentarserie med titlen Heart of Invictus, som vil fokusere på sportsturneringen for sårede veteraner, som hertugen grundlagde i 2014.
Invictus Foundation er en af ​​de mange velgørenhedsorganisationer, som Meghan og Harry agter at støtte med deres nye nonprofitorganisation Archewell.
Invictus Games anses for at være en af ​​Harrys største velgørenhedspræstationer og er en han er utrolig stolt af.
Østrig Trøje
Netflix-showet følger en gruppe konkurrenter fra hele verden, alle servicemedlemmer, der har lidt livsændrende skader eller sygdomme på deres vej til Invictus Games Haag i 2022.
Schweiz Trøje
Spillene blev udsat to gange under pandemien og er nu blevet omlagt til april næste år.
Prins Harry forventes at vises på kamera i serien og udtrykte sin begejstring for projektet i en erklæring.
En kongelig kommentator har påpeget, hvordan Harry og Meghan dræber to fugle i en smule, når det kommer til deres første Netflix-projekt.
Italien Trøje
Ud over at lande en multimillion-pund-aftale med streaminggiganten er de i stand til at bruge den til at promovere deres velgørenhedsarbejde.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
I efteråret 2017 debuterede Meghan og Harry som par på Invictus Games i Toronto, og begivenheden har en særlig plads i deres hjerter.
Ifølge hr. Fitzwilliams illustrerer de prisvindende dokumentarproducenter bag den nye Invictus-serie, hvad Meghan og Harry har i Hollywood.